Zlatá línia

Výnimočné vína najvyššej kvality

Biele vína

Rizling rýnsky 2017

suché biele víno

Rizling rýnsky je svieže víno žltozelenej farby s citrusovo-lipovou vôňou a s vyšším obsahom kyselín. Jeho chuť oceníme predovšetkým v kombinácii s husacinou a lokšami. 
Odporúčaná teplota podávania je 10 – 12°C.

Cena:

 
4,50

Chardonnay 2017

suché biele víno

Chardonnay je jemné víno zelenožltej farby s vôňou južného ovocia. Harmonická chuť je doplnená príjemnými kyselinkami. Odporúča sa k bielemu mäsu a rybám. 
Optimálna teplota podávania je 10 -12°C.

Cena:

 
4,50

Veltlínske zelené 2017

suché biele víno

Veltlínske zelené je príjemné víno svetložltej farby s výraznou hroznovo-kvetinovou vôňou. Charakterizuje ho chuť horkých mandlí a harmonická kyslosť. Najlepšie chutí k šalátom a ku grilovanému bravčovému mäsu. 
Odporúčaná teplota podávania je 10 – 12°C.

Cena:

 
4,50

Rizling vlašský  2018

suché biele víno

Rizling vlašský je víno žltozelenej farby s vôňou viničového a lipového kvetu. Plná chuť je doplnená jemnými kyselinkami. Najlepšie chutí k hydine, rybám a tvrdým syrom. 
Odporúčaná teplota podávania je 10 – 12°C. 

Cena:

 
4,50

Rulandské šedé 2017

polosuché biele víno

Rulandské šedé je víno zlatožltej farby s jemným ružovkastým nádychom. Jeho vôňa je neutrálna s ovocnými tónmi. Víno je harmonické, vláčne, v jeho chuti môžeme hľadať pomaranč, oriešky, ale aj chlebovinku, alebo včelí vosk. Vychladené víno na 10°C - 12°C odporúčame podávať k hustým polievkam, koreneným jedlám, špecialitám z rýb, ale aj dezertom.

Cena:

 
4,50

Sauvignon Blanc  2017

polosuché biele víno

Sauvignon blanc je víno zelenožltej farby. Vyznačujesa chutnými kyselinkami s jemnou vôňou žihľavy a zmesi tropického ovocia. Najlepšie chutí k hydine, šalátom a rybám. Optimálna teplota podávania je 10-11°C.

Cena:

 
4,50

Devín 2018

polosuché biele víno

Odroda Devín, kríženec Tramínu červeného s Veltlínskym červeno-bielym vytvára extraktívne víno s muškátovo-korenistou arómou s jemnými kyselinkami. Odporúča sa podávať k syrom, hydine a telaciemu mäsu pri teplote 9 – 11°C.

Cena:

 
4,50

Červené vína

Frankovka modrá 2018

suché červené víno

Frankovka modrá je víno tmavorubínovej farby s vôňou tmavého ovocia a škorice s typickými jemnými trieslovinami. Odporúčame podávať k jedlám z tmavého mäsa.
Odporúčaná teplota podávania je 17 – 18°C.

Cena:

 
4,50

Modrý Portugal   2018

suché červené víno

Modrý Portugal je exkluzívne víno jemne rubínovej farby, príjemnej chuti s nižším obsahom trieslovín. Jemná vôňa a nízky obsah kyselín radí toto víno k ľahkým červeným vínam vhodným k hydinovému mäsu, syrom, šunke a cestovinám. Odporúčaná teplota podávania je 16 -18°C.

Cena:

 
4,50

Cabernet Sauvignon 2017

suché červené víno

Cabernet Sauvignon je víno rubínovo červenej farby s vôňou čiernych ríbezlí a chuťou lesných plodov. Najlepšie chutí k divine, tmavému mäsu a aromatickým syrom. Odporúčaná teplota podávania je 19 - 20°C.

Cena:

 
4,50

Ružové vína

André rosé 2018

ružové polosuché víno

André rosé je svieže krátkodobo macerované víno červenoružovej farby s výraznejšími kyselinkami, ktorých chuť zjemňuje zbytkový cukor. Najlepšie chutí vychladené na 8-10 °C. Odporúčame podávať k bielemu mäsu, k cestovinovým a zeleninovým šalátom.

Cena:

 
4,50

Svätovavrinecké rosé 2017

ružové polosuché víno

Svätovavrinecké rosé je svieže, krátkodobo macerované víno svetloružovej farby s príjemnými kyselinkami a jemnou vôňou ríbezľových a jahodových listov. Najlepšie chutí dobre vychladené k bielemu mäsu a zeleninovým šalátom.Odporúčaná teplota podávania je 8 - 11°C.

Cena:

 
4,50

Ovocné vína

Čierny Johan špeciál 2014

dezertné polosladké víno z čiernych ríbezlí

Čierny Johan špeciál je dezertné víno z čiernych ríbezlí s vyšším obsahom cukru, príjemnou chuťou a vôňou dozretého ovocia. Vyrobené je podľa klasickej "Devínskej receptúry".
Odporúča sa podávať vychladené.

Cena:

 
4,50

Čierny Johan špeciál 2014

dezertné polosuché víno z čiernych ríbezlí

Čierny Johan špeciál je dezertné víno z čiernych ríbezlí s vyšším obsahom cukru, príjemnou chuťou a vôňou dozretého ovocia. Vyrobené je podľa klasickej "Devínskej receptúry".
Odporúča sa podávať vychladené.

Cena:

 
4,50

Vínny nápoj z bazového kvetu 2015

 

 

Cena:

 
3,00